⚡Järvilinjan rakentaminen Tarmokkaan alueella⚡

Kantaverkkoyhtiö Fingrid rakentaa uutta voimajohtoa niin sanotulle Järvilinjalle, joka kulkee myös Koirametsä Tarmokkaan aluetta sivuten. Kyseinen urakka tulee näkymään myös meillä koirametsässä eri tavoin tulevan vuoden aikana ja informoimme mahdollisista häiriöistä ja muutoksista sitä mukaa, kun niitä saamme tietoomme.

Tänään aloitetaan puuston poisto Tarmokkaan aitojen välittömässä läheisyydessä sekä pienellä alueella aidan sisäpuolella, luoteisnurkkauksessa. Tämän takia koirametsä on kuluvan viikon perjantaihin asti suljettu asiakasturvallisuuden ja sujuvan puuston poiston varmistamiseksi. Ensi viikolla koirametsästä ajetaan kaadetut puut pois, joten yksittäisiä päiviä myös sieltä on suljettu. Toivotaan, että saamme alueen kuitenkin normaaliin käyttöön mahdollisimman pian!

Hankkeen tiimoilta saamamme informaatio on tullut meille pieninä palasina ja viiveellä, mistä johtuen emme ole pystyneet kaikkiin voimajohdon mukanaan tuomiin muutoksiin välttämättä reagoimaan ajoissa. Tämän takia esimerkiksi koirametsän alueen aitalinjoihin voi tulevaisuudessa tulla pieniä muutoksia. Pyrimme kuitenkin omassa toiminnassamme reagoimaan tuleviin työvaiheisiin nopeasti ja varmistamaan, että asiakkaillemme koituva häiriö olisi mahdollisimman pientä!